Izvor:
27.12.2017 u 03:03
0

MURINJO POTPUNO ODLEPIO: Malo je 300 miliona, Siti kupuje bekove po ceni napadača!

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Morinjo rekao je da suma od 300 miliona funti (340 miliona evra) koliko je potrošio na dovodjenje igrača nije dovoljna, posle remija sa Barnlijem u Premijer ligi.

Junajted je na svom terenu nadoknadio dva gola zaostatka i sa dva pogotka rezerviste Džesija Lingarda odigrao 2:2 sa Barnlijem.

Primili smo sr*nje gol! Ne znam kako su postigli gol iz slobodnog udarca, imali su skok ovde, skok tamo… Postigli smo dva gola, a igrali smo na njihovoj polovini 45 minuta, sa samo jednim odbrambenim igračem. Dominirali smo, a dva gola, to je mizeran broj – rekao je Morinjo, preneli su britanski mediji.

Novinar je podsetio Morinja da je potrošio više od 300 milona funti na ovu ekipu Junajteda, a portugalski trener je odgovorio:

To nije dovoljno. Mi smo u drugoj godini izgradnje fudbalskog tima za koji znate da nije jedan od najboljih na svetu. Mančester siti kupuje bekove po ceni napadača – dodao je bivši trener Čelsija i Real Madrida.

Junajted je drugi na tabeli sa 43 boda i ima 12 bodova manje, ali i utakmicu više od prvoplasiranog gradskog rivala Sitija. Taj zaostatak bi mogao da se uveća ako Siti sutra pobedi Njukasl.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter