Izvor:
07.08.2017 u 18:03
0

NAJLUĐA TEORIJA ZAVERE: Vlasnik Krasnodara platio Drinčiću da polomi Jovičića!

Start Nikole Drinčića nad Brankom Jovičićem, tokom meča između Crvene zvezde i Čukaričkog, razbesneo je sve navijače crveno-belih.

Bilo je jasno i zbog čega odmah na početku drugog poluvremena, kada se saznalo da je vezisti Zvezde pukla kost i da će pauzirati najmanje pet nedelja.

Drinčićev svaki kontakt sa loptom je izviždan, publika ga je nazivala pogrdnim imenima, a oni navijači na društvenim mrežama su mu čak i smrću pretili.

Najluđa teorija zavere koja se pojavila na pomenutim mrežama jeste ona da je Drinčić namerno povredio Jovičića zbog vlasnika Krasnodara.

Razlog – Sergej Galicki je bivšem igraču njegovog tima platio da povredi vezistu Zvezde pred dvomeč ova dva tima u plej-ofu Lige Evrope.

Drinčić je u Krasnodaru igrao od 2011. do 2013. godine, da bi zatim obukao dres Partizana. Od ovog leta je član Čukaričkog.

Podsetimo, čelnici Zvezde su se još tokom meča sa Čukom obratili javnosti zbog starta Drinčića.

Crvena zvezda je šokirana što sudija Milorad Mažić nije dao crveni karton Nikoli Drinčiću zbog prekršaja nad Jovičićem, a bio je na samo tri metra od događaja – navodi se u saopštenju crveno-belih

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter