Izvor: BSC HAPPY
06.04.2023 u 22:00
0

NAPOLI JE MOJA IGRAČKA! De Laurentis odbio da proda klub za DVA I PO MILIONA!

Prvi čovek Napolija, Aurelio De Laurentis, odbacio je mogućnost da proda klub u skorije vreme.

Posle više od tri decenije Napoli suvereno vlada Italijom i grabi ka tituli. Četa Lučana Spaletija ima 16 bodova više od glavnog konkurenta Lacija, a da stvar po Napolitance bude bolja u igri je i Liga šampiona. Zbog toga, vrednost čitavog kluba značajno je porasla, ali vlasnik Aurelio De Laurentis odbija mogućnost da proda „svoju igračku“.

U intervjuu za list „Il Matino“, vlasnik lidera Serije A je otkrio da je prošle godine odbio ozbiljnu ponudu da proda klub. De Laurentis naveo je da je na stolu imao ponudu od 2.500.000.000 evra, ali da ga to nije zanimalo.

– Ne zanima me čak ni koliko Napoli sada vredi, to je naša porodična igračka i ne razmišljam da ga prodam. Takođe i zbog toga što ne bih znao šta da radim. Šta da radim, da kupim klub u Premijer ligi? Ja sam Napolitanac po poreklu, srećan sam ovde i niko ne mora da me uznemirava ovakvim ponudama. Arapski fond mi je ponudio 2,5 milijardi evra prošle godine, ali sam ih odbio. Isti je odgovor i za sve one koji žele da obnovimo stadion – rekao je Aurelio De Laurentis.

Ističe prvi čovek Napolija da ne želi nikakvu pomoć za svoj klub, ali da se nada da mu grad neće praviti problem kada bude rešio da kupi stadion Dijega Maradone.

– Renoviraću stadion svojim novcem ako mi gradsko veće proda stadion što bi bilo logično i ako sud i različite instance ne budu bacali pred nas prepreke kako što se to uvek radi u ovoj zemlji neizvesnosti – podvukao je De Laurentis.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter