Izvor: Tanjug
16.07.2022 u 22:36
0

NASTAVLJA DA REŠETA MREŽE Jović sa nova dva pogotka oduševio trenera kluba iz Firence!

Srpski fudbalski reprezentativac Luka Jović postigao je dva gola u trijumfu Fjorentine nad italijanskim niželigašem Sanvitezeom (6:0) na pripremnoj utakmici u kampu u Moeni.

Jović je postigao prvi i peti gol na meču i tako došao do brojke od šest golova u prve dve utakmice za novi klub.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Srbin je u trijumfu nad Real Vićencom (7:0) postigao četiri gola.

Od 13 golova „viole“ na pripremama, Jović je dao čak šest, što je bilo dovoljno da trener Fjorentine Vinćenco Italijano bude zadovoljan.

„Bili smo dobri i u prvom meču, danas je bilo još bolje. Ima igrača kojima je potreban ovakav nivo, kao što je Jović. Njemu je potrebno da ponovo postane fudbaler, zato je logično da smo ga ponovo poslali na teren“, izjavio je Italijano.

DEBI IZ SNOVA Luka Jović na prvoj utakmici za Fjorentinu postigao četiri gola! (VIDEO)

Italijano se osvrnuo i na status reprezentativca Srbije Nikole Milenkovića koji bi trebalo da napusti klub.

„Nikola je igrač Fjorentine. On je jedan od naših igrača za koje se interesuju i drugi timovi. Ali, on je naš igrač, treninzima kao i uvek pristupa sa mnogo ozbiljnosti i posvećenosti, a mi na njega računamo kao na važnog igrača“, rekao je trener tima iz Firence.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter