Izvor:
21.10.2019 u 02:29
0

ODLIČNI REZULTATI I FORMA U LA LIGI SE NASTAVLJA: Sevilja slavila protiv Levantea!

Fudbaleri Sevilje savladali su Levante sa 1:0, u poslednjem meču 9. kola španske Primere.

Dugo su se domaći mučili, da bi tek u 86. minutu Luk de Jong iskoristio centaršut Hesusa Navasa i matirao Fernandesa Abarisa.

Ovo je treći uzastopni domaći trijumf Sevilje i oni trenutno zauzimaju 6. mesto, dok je Levante nastavio sa formom „toplo-hladno“ i nakon devet kola je 11. na tabeli.

Nešto ranije, fudbaleri Atletik Bilbaa remizirali su sa Valjadolidom 1:1.

Prednost domaćima doneo je Inaki Vilijams u 33. minutu, da bi iznenađenje u Baskiji priredio Inigo Martines, autogolom u 71. minutu.

Takođe, Viljareal je slavio na gostovanju Espanjolu (1:0), a gol vredan tri boda postigao je Karl Toko Ekambi, nakon gužve u petercu Katalonaca.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter