Izvor: Novosti
01.12.2021 u 12:36
0

OGLASIO SE I FK PARTIZAN: Nismo bili u vezi sa Danilom Vučićem po pitanju bilo kog igrača

Nikada nismo bili u vezi sa Danilom Vučićem, a po pitanju bilo kog igrača, pa ni oko Dušana Vlahovića. Nismo bili u kontaktu sa Danilom Vučićem nikada, o bilo čemu što se tiče fudbalskog kluba Partizan.

 Rekli  su u FK Partizan, a povodom informacija koje su se pojavile u medijima da je sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo, navodno menadžer jednog od najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića, koji tretnutno igra za Fiorentinu.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter