Izvor: Telegrf.rs
13.06.2023 u 13:32
0

OTKRIVAMO DETALJE TRANSFERA PANKOVA u Legiju: Evo koliko je Zvezda uštedela na njegovoj plati

Štoper se seli u Poljsku

Radovan Pankov je i defintitivno završio sve detalje oko transfera u Legiju i u toku dana će transfer biti i ozvaničen, potvrđeno je medijima.

Pankov u Legiju prelazi bez obeštećenja, a Zvezda je uspela da se oslobodi igrača, ali i njegove plate od 360.000 evra na godišnjem nivou, što nije zanemarljivo.

Novi trener Barak Bahar procenio je da mu Pankov nije neophodan u rosteru, te je pronađeno rešenje da crveno-beli rasterete finansije.

Sa Poljacima je dogovoreno da od eventualne buduće prodaje Zvezda dobije 20 odsto, kao i 150.000 evra na ime bonusa u slučaju da se Legija plasira u Ligu šampiona sa Pankovim, a on odigra 65 odsto mečeva u kvalifikacijama.

Podsetimo, Pankov je u Zvezdu došao na leto 2019. godine iz Radničkog iz Niša za obeštećenje od 300.000 evra. Za četiri sezone na Marakani osvojio je četiri titule i tri Kupa. Poslednjih šest meseci proveo je na pozajmici u Čukaričkom.

NEĆE MESI, ALI MOŽDA HOĆE NEJMAR: Al Hilal nudi Brazilcu 200 miliona evra godišnje
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter