Izvor: Arenasport.com
13.06.2023 u 12:28
0

NEĆE MESI, ALI MOŽDA HOĆE NEJMAR: Al Hilal nudi Brazilcu 200 miliona evra godišnje

Lionel Mesi odbio je Al Hilalov najveći ugovor u istoriji sporta i odlučio se za Inter Majami, ali klub iz Saudijske Arabije nije odustao od velike zvezde, pa je ponudio Nejmaru 200 miliona evra godišnje platu!

Kako ističu svetski mediji, predstavnici Al Hilala borave u Parizu kako bi ubedili Brazilca da pristane na uslove, koji su i mnogo bolji od plate, jer u njemu će imati posebne bonuse, imidž prava na marketing i prodaju dresova kao i pozamašnu sumu (pominje se 30 miliona evra) ako prihvati ulogu ambasadora Saudijske Arabije u težnji da dobije organizaciju Mundijala 2030. godine.

Nejmar je tokom godine već odbijao mogućnost da ode u Aziju jer smatra da sa 31 godinom može još mnogo da pruži u najjačim svetskim ligama. PSŽ bi voleo da Nejmar ode kako bi onda slobodno mogli da grade tim oko Kilijana Mbapea, ali je pitanmje da li Brazilac želi kod Ronalda i Benzeme, mnogo starijim asovima.

Mančester junajted je imao određeni plan kada je Nejmar u pitanju, ali posle nekih najava cela ta priča se stišala.

DOSTA JE BILO, ODLAZIM: Kilijan Mbape napušta Pariz Sen Žermen
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter