Izvor: Informer.rs
13.06.2023 u 11:46
0

DOSTA JE BILO, ODLAZIM: Kilijan Mbape napušta Pariz Sen Žermen

Fudbaler Pariz Sen Žermena Kilijan Mbape obavestio je čelnike kluba da neće produžiti ugovor koji mu ističe narednog leta, objavio je juče "Lekip".

Jedna era Pariz Sen Žermena privodi se kraju, zvezde odlaze svaka na svoju stranu, a poslednji koji je obavestio klub da neće produžiti ugovor je napadač Kilijan Mbape (24). I prošle godine je trajala saga oko njegovog statusa.

Mnogo se pričalo o tome da će napustiti „svece“ i preći u Real Madrid. I sam Mbape davao je izjave kako mnogo poštuje predsednika „kraljevskog“ kluba Florentina Pereza. Međutim, šeici iz Katara, koji upravljaju pariskim klubom, našli su način da ubede Mbapea da produži ugovor. Ipak, to više nije dovoljno, jednom od najboljih fudbalera današnjice potreban je novi izazov.

„Mbape je obavestio klub da želi da ode, odnosno da neće produžiti ugovor koji mu ističe za godinu dana. Stav kluba je jasan: Ili će se on predomisliti i pristati da produži ugovor već ovog leta ili će biti prodat u ovom prelaznom roku“ navodi „Lekip“.

Mbape je pre pet godina pre[ao u Monako za 180 miliona evra. Za to vreme osvojio je šest puta prvenstvo Francuske i na 260 utakmica dao 212 golova. Međutim, to nije ono što zadovoljava njegove apetite. Želeo je da osvoji Ligu šampiona, a sve su manje šanse da se to desi sa Parižanima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter