Izvor: Arenasport.com
14.06.2023 u 14:35
1

MESI RASTUŽIO ARGENTINCE: Neću igrati na Svetskom prvenstvu 2026.

Argentinski fudbaler, Lionel Mesi, izjavio je da neće igrati za nacionalni tim na Svetskom prvenstvu, koje će 2026. godine biti održano u Kanadi, Meksiku i Sjedinjenim Američkim Državama.

Mesi je prošle godine sa selekcijom Argentine osvojio titulu na Svetskom prvenstvu u Kataru:

„Mislim da neću igrati na narednom SP. Katar je bio moj poslednji Mundijal. Videću kako će situacija da se razvija, ali u principu ne. Neću igrati na narednom Mundijalu“, rekao je Mesi za kineski Titan sports, prenosi španska agencija EFE.

Mesi je igrao na Mundijalima 2006, 2010, 2014, 2018. i 2022. godine. On se trenutno sa selekcijom Argentine nalazi u Pekingu gde će odigrati prijateljske mečeve sa Australijom i Indonezijom.

Podsetimo, on je nedavno objavio da neće produžiti ugovor sa Pari Sen Žermenom, tako da će karijeru nastaviti u Interu iz Majamija.

OTKRIVAMO DETALJE TRANSFERA PANKOVA u Legiju: Evo koliko je Zvezda uštedela na njegovoj plati
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MESI RASTUŽIO ARGENTINCE: Neću igrati na Svetskom prvenstvu 2026.”

  1. Mesi je osvojio sve što se može osvojiti u fudbalu.Drugo , on će uskoro napuniti 36 godina , tako da je lako izračunati koliko će imati do sledećeg svetskog prvenstva.Čak i da je u top-fit formi u tim godinama ,zašto bi rizikovao da ga navijači pamte po lošem.Ovako , Kralj Leo će ostati Kralj i takav se neće skoro roditi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter