Izvor: B92
04.01.2020 u 19:15
0

OVO TREBA ODIGRATI Hrvat igrao 98 sekundi, skrivio penal, dobio crveni

Fudbaleri Birmingema savladali su Blekburn u okviru FA Kupa, i to je bio pravi mali podvig, pošto su do pobede stigli sa igračem manje golom u 90. minutu, za konačnih 2:1.

Takav ishod najviše je obradovao defanzvca “plavaca” Hrvata Ivana Šunjića, koji je sebe upisao, kako piše Telegraf, na listu “najgorih izmena ikada”.

Naime, njega je trener uveo u igru u 58. minutu, a već u 60. ponovo je bio na klupi (tačno 98 sekundi je proveo na terenu), zbog nesrećnog niza pehova. On je pri rezultatu 1:0 za svoj tim izgubio loptu, potom je skrivio penal u nameri da spreči akciju rivala, a zbog starta je zaradio crveni karton!

Blekburn je iskoristio jedanaesterac preko Armstronga, izjednačio na 1:1, ali ni sa igračem više nije mogao do trijumfa, koji je otišao u Birmingem zahvaljujući pogotku Žeremija Bela u 90. minutu.

Jasno vam je kome je najviše laknulo na kraju utakmice…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter