Izvor:
02.11.2019 u 09:05
0

OVOG VIKENDA SE NASTAVLJA SUPERLIGA SRBIJE: Derbi u Humskoj između Partizana i Vojvodine!

Ovog vikenda nastavlja se Superliga Srbije utakmicama 15. kola u kome se derbi igra u Humskoj između fudbalera Partizana i Vojvodine.

Partizan posustaje u poslednje vreme, zabeležio je tri poraza u Superligi iz četiri utakmice – poslednji u sredu na Banovom brdu od Čukaričkog (2:1), i zato se nalazi pod imperativom protiv gostiju iz Novog Sada na čelu sa energičnim trenerom Nenadom Lalatovićem.

Za razliku od crno-belih, Vojvodina je u ritmu dobrih rezultata, ako se izuzme kiks protiv Javora (2:2), i tako želi da nastavi u Beogradu protiv rivala kome je znala da "skida" bodove.

Ipak, Partizan traži povratak na pobednički kolosek i bolje raspoloženje pred put u Mančester na megdan velikom Junajtedu u Ligi Evrope.

Takođe u subotu, Crvena zvezda ide u Novi Sad ekipi Proletera sa ciljem da zadrži trijumfalni niz koji traje pet utakmica, još od poraza u večitom derbiju.

Istovremeno, očekuje se da trener Vladan Milojević ponovo izmeša tim uoči dolaska Totenhema u Beograd na utakmicu Lige šampiona.

U nedelju su na programu preostale utakmice, a izdvaja se duel TSC-a i Radničkog iz Niša u Senti i u Šapcu između poslednjeplasirane Mačve i Čukaričkog.

Superliga, 15. kolo:
14.00 Partizan – Vojvodina
16.00 Proleter – Crvena zvezda

nedelja:
13.00 Inđija – Javor
15.00 TSC – Radnički
15.00 Radnik – Voždovac
15.00 Rad – Mladost
15.00 Napredak – Spartak
15.00 Mačva – Čukarički

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter