Izvor: Arenasport.com
30.06.2023 u 10:05
0

PARTIZAN KRENUO NA PRIPREME u Sloveniju: Igor Duljaj na Pohorje poveo 26 igrača

Ekspedicija Fudbalskog klub Partizan krenula je u Sloveniju, gde če do 15. jula obaviti bazični deo priprema za narednu sezonu.

Trener Igor Duljaj je na Pohorje poveo 26 igrača, a očekuje se da će se ekipi u nedelju ili ponedeljak priključiti Frank Kanute koji bi pre toga trebalo da obavi sve formalnosti oko potpisivanja ugovora sa ekipom iz Humske.

BAHAR PRECRTAO JOŠ DVOJICU IGRAČA: Evo na koje fudbalere ne računa trener Zvezde

Plan je da crno-beli u Sloveniji odigraju pet kontrolnih mečeva, mada se ne zna spisak svih protivnika, ali se zna da če jedan do rivala biti turski Galatasaraj koji je na programu 10. jula.

Na spisku crno-belih za pripreme su golmani Popović, Jovanović, Stevanović i Mihajlović, Filipović, Živković, Marković, Ilić, Saničanin, Antić, Šehović, Šćekić, Belić, Stjepanović, Mirčetić, Dijabate, Jevremović, Terzić, Pantić, Natho, Aleksić, Menig, Petković, Trifunović, Baždar i Pavlović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter