Izvor: Novosti.rs
30.06.2023 u 09:11
0

BAHAR PRECRTAO JOŠ DVOJICU IGRAČA: Evo na koje fudbalere ne računa trener Zvezde

ODRADIO je prvi deo priprema Barak Bahar kao trener Crvene zvezde. Posle prijateljske utakmice protiv Borca iz Banjaluke (2:0) odlučio je da precrta još dva igrača.

Izraelski stručnjak je već doneo neke radikalne odluke. On je po dolasku u klub Milanu Borjanu saopštio da želi novog golmana. Uprava je reagovala i dovela Omrija Glazera.

BIVŠI TRENER PARTIZANA U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Poznato u kom klubu će Marko Nikolić nastaviti karijeru

On je sada doneo odluku da ne računa na Marka Gobeljića i Slavoljuba Srnića koji neće putovati sa ekipom na drugi deo priprema u Rusiju, saznaju mediji.

Defanzivac posle šest godina napušta crveno-bele. On na jučerašnjoj utakmici nije bio ni u protokolu, a nije ni putovao sa ekipom u Užice gde je bio odigran susret.

Sa druge strane Slavoljub Srnić, koji je u dva mandata nosio crveno-beli dres, od 2010. do 2012. i od 2020. godine do sada takođe će moći da pronađe novu sredinu.

Njih dvojica su trenirali sa strane, a najverovatnije će otići na pozajmice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter