Izvor: Novosti.rs
30.06.2023 u 09:04
0

BIVŠI TRENER PARTIZANA U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Poznato u kom klubu će Marko Nikolić nastaviti karijeru

Srpski fudbalski trener Marko Nikolić novi je trener Šabab Al Ahlija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, potvrdio je danas klub iz Dubaija na zvaničnom Tviter nalogu.

Nikolić je došao u klub umesto Portugalca Leonarda Žardima, koji je napustio Šabab Al Ahli na kraju prethodne sezone, pošto je osvojio titulu prvaka Ujedinjenih Arapskih Emirata.

PREMIJERLIGAŠ KUPUJE U ZVEZDI: „Prija mi interesovanje, ali nastaviću vredno da radim“

Na Tviter nalogu kluba je najavljeno da će Nikolić (43) biti zvanično predstavljen sutra na konferenciji za medije, kad će biti saopšteno i na koliko je ugovor potpisan.

Nikolić je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Rad, Vojvodinu, Partizan, Olimpiju iz Ljubljane, Videoton i moskovsku Lokomotivu, koju je napustio 2021. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter