Izvor: B92.net
30.06.2023 u 08:40
0

PREMIJERLIGAŠ KUPUJE U ZVEZDI: „Prija mi interesovanje, ali nastaviću vredno da radim“

Fudbaler Crvene zvezde Kings Kangva nalazi se na radaru Notingem Foresta, prenose britanski mediji.

Vest je plasirao jedan od urednika „Gardijana“, koji je istakao da bi „šumari“ voleli da vide zambijskog vezistu u svojim redovima.

PARTIZAN DOVEO TREĆE POJAČANJE: Crno-beli imaju novog golmana

Nije imun ni Kangva, koji je u razgovoru za medije iz domovine istakao kako mu je san da zaigra u Premijer ligi.

„Svakom igraču je san da igra u Premijer ligi“, rekao je Kangva i dodao:

„Sačekajmo, videćemo šta će biti. Ako se ukaže prilika da zaigram u Premijer ligi, zašto da je ne iskoristim?“

Kangva je prošlog leta stigau u Ljutice Bogdana za 1,5 miliona evra, a za njegov potpis su navodno zainteresovani i Seltik, Fjorentina, Lil i Monpelje. Prednost za sada ima Forest, s obzirom da je igračev prioritet igranje u Premijer ligi.

„Prija mi interesovanje, ali nastaviću vredno da radim dok ne dostignem nivo na kome želim da budem“, zaključio je Kangva.

Kangva je u prvoj sezoni u Beogradu odigrao 45 utakmica u svim takmičenjima, postigao 12 golova i upisao šest asistencija. Često je bio u drugom planu kod Miloša Milojevića, pa je tako gotovinu mečeva na kojima je nastupio započeo sa klupe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter