Izvor: Objektiv.rs
30.06.2023 u 10:15
0

LJUPKO PETROVIĆ LAKŠE POVREĐEN! Poznati trener posle saobraćajke smešten na VMA

Poznati fudbalski trener izazvao saobraćajnu nesreću na novoj obilaznici oko Beograda.

Snimak koji kruži društvenim mrežama i na kojem se vidi kako vozilo “Mercedes B klase” vozi u suprotnom smeru šokirao je Srbiju, a Informer saznaje da je automobilom upravljao Ljupko Petrović (76), koji je lakše povređen i smešten je na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu!

PREMINULA LEGENDA JUGOSLOVENSKOG FUDBALA: Sarajevo i Bosna i Hercegovina zavijeni u crno

Iskusni stručnjak je očigledno promašio uključenje na novoj obilaznici oko Beograda, koja je jutros puštena u saobraćaj, ušao je u kontra smer i potom izazvao saobraćajnu nesreću.

Nekadašnji trener Crvene zvezde, koji je sa srpskim klubom bio prvak Evrope 1991. godine, vozio je u levoj traci, dok su ostali učesnici pokušavali da ga zaobiđu. Međutim, u jednom trenutku je udario u bočni deo auta marke “Ševrolet aveo”, kojim je upravljao Ž. K. (63).

Obojica su prošla sa lakšim povredama. Policija je ubrzo došla na mesto nesreće i obavila uviđaj, a testom je utvrđeno da nijedan od vozača nije bio pod dejstvom alkohola.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter