Izvor: Objektiv.rs
30.06.2023 u 10:22
0

SAUDIJSKA ARABIJA PRAVI TOP LIGU! Ronaldo, Benzema, Kante, Kulibali, a sad i ON (FOTO)

Fudbalski klub Čelsi saopštio je danas da će dosadašnji golman londonskog kluba Eduard Mendi da nastavi karijeru u Al Ahliju.

Klub iz Saudijske Arabije je navodno platio obeštećenje za senegalskog reprezentativca od oko 20 miliona evra.

BIVŠI TRENER PARTIZANA U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Poznato u kom klubu će Marko Nikolić nastaviti karijeru

“Plavci” su se zahvalili 31-godišnjem čuvaru mreže na svemu što je uradio za klub, posebno na osvajanju Lige šampiona 2021. godine.

Mendi je bio član Čelsija od 2020. godine, a pre toga je branio za Ren, Rems, Marsej i Šerbur. On je prošle sezone gol londoskog kluba čuvao na 12 utakmica. Za reprezentaciju Senegala nastupio je na 29 mečeva.

Podsetimo, osim njega u Saudijsku Arabiju iz Čelsija su otišli ovog leta Ngolo Kante (po isteku ugovora, u Al-Itihad), Kalidu Kulibali (Al-Hilal).

“Plavce” su napustili još i Mateo Kovačić (prešao u Mančester siti), Tijemue Bakajoko (trenutno bez kluba), dok su pozajmice istekle Žoau Feliksu (Atletiko Madrid) i Denisu Zakariji (Juventus).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter