Izvor: Telegraf.rs
30.06.2023 u 11:36
0

HNS IZDAO SAOPŠTENJE zbog podizanja optužbe protiv Modrića i Lovrena

Legendarnim fudbalerima ponuđena pravna pomoć od strane Saveza

Luka Modrić i Dejan Lovren našli su se u problemu u Hrvatskoj, pošto je Opštinsko državno tužilaštvo u Osijeku podiglo optužnice protiv njih zbog lažnog svedočenja po više tačaka u slučaju protiv Zdravka i Zorana Mamića.

SAUDIJSKA ARABIJA PRAVI TOP LIGU! Ronaldo, Benzema, Kante, Kulibali, a sad i ON (FOTO)

Hrvatski mediji navode da je zbog ovoga Modrić najverovatnije završio sa reprezentativnom karijerom, a povodom ovoga oglasio se i Fudbalsko savez Hrvatske saopštenjem koje je izdato na zvaničnom sajtu.

HNS je istakao da poštuje nezavisno pravosuđe, ali je pružio podršku Modriću i Lovrenu, uz ponuđenu pravnu pomoć.

– Hrvatski fudbalski savez u potpunosti poštuje nezavisnost pravosudnih tela, te očekujemo da u svom delovanju budu jednako pravedni prema svim državljanima Republike Hrvatske, nezavisno od imena i prezimena.

– Kao osvajači srebrne i bronzane medalje na FIFA Svetskim prvenstvima, igrački i ljudski predvodnici ekipe koja je proslavila hrvatski fudbal i državu, Luka Modrić i Dejan Lovren ne zaslužuju poseban tretman hrvatskog pravosuđa. Ali, zaslužuju pravedan i ravnopravan odnos i pravnu sigurnost.

– Stoga Hrvatski fudbalski savez daje punu podršku Luki Modriću i Dejanu Lovrenu i bićemo na raspolaganju za pružanje pomoći dvojici legendarnih „Vatrenih“ tokom procesa – navodi se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter