Izvor:
02.06.2017 u 22:29
0

Partizan na pragu dogovora sa Đukićem: BIVŠI ZVEZDIN DIREKTOR „ZAVRŠAVA“ POSAO!

Miroslav Đukić se najverovatnije vraća u Partizan! Proslavljeni srpski fudbaler i nekadašnji trener kluba iz Humske u završnim je pregovorima se sa čelnicima crno-belih i kako Telegraf saznaje, gotovo izjvesno će preuzeti Partizan u drugom mandatu, nakon iznenadne ostavke Marka Nikolića, koji je dobio bogatu ponudu iz Mađarske.

Delegacija Partizana, koju čine generalni direktor Miloš Vazura i sportski direktor Ivica Iliev doputovala je u Španiju, kako bi se finalizirao dogovor sa srpskim stručnjakom. Inače, pregovori se vode uveliko već prethodna 24 sata, a prema saznanjima Telegrafa, Đukić nije imao ozbiljne finansijske zahteve, iako godinama radi u Španiji.

Prema našim saznanjima, posrednik u završavanju posla je bivši sportski direktor Zvezde, Zoran Stojadinović, koji godinama radi u Španiji kao fudbalski menadžer. Za sada je 90% posla završeno, ostalo je da se usaglase detalji i Partizan će imati novog trenera, a Grobari će biti oduševljeni.

Podsetimo, Đukić je sedeo na kupi Partizana 2007. godine, odakle je posle otišao na mesto selektora reprezentacije Srbije. Na startu svog mandata u Humskoj ostvario je pobedu na večitom derbiju na Marakani od 4:2, a kasnije je tim prepustio Slaviši Jokanoviću, koji je kasnije osvojio duplu krunu.

Đukić je tokom trenerske karijere vodio mladu reprezentaciju Srbije, Partizan, A reprezentaciju Srbije, Muskron u Belgiji, Herkules, Valjadolic, Valensiju i Kordobu u Španiji, i na kraju Al Šabab iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter