Izvor:
22.10.2017 u 22:08
0

PARTIZAN SIGURAN PROTIV BAČKE: Crno-beli postigli gol iz igre posle tri utakmice i vratili se na drugo mesto! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana savladali OFK Bačku iz Bačke Palanke 3:1 (2:1), u duelu 14.kola Super lige Srbije u Humskoj.

Izabranici trenera Miroslava Đukića sada imaju 30 bodova i meč manje, odmah su iza vodeće Crvene zvezde, dok je Bačka na 14 mestu sa 10 bodova.

Najbitniji detalji na susretu desili su se do 21. minuta. Partizan je poveo u sedmom minutu iz penala koji je dosuđen kada je u kaznenom prostoru oboren Janković. Mrežu Bačke pogodio je Jevtović. Sedam minuta kasnije igrači Partizana i trener Đukić imali su najmanje dva razloga za zadovoljstvo. Prvi je pogodak Ožegovića, a drugi činjenica da je posle tri utakmice ekipa srpskog šampiona postigla gol iz igre.

U 21. minutu Bačka je posle lopte iza leđa odbrane Partizana postigla gol. Iako u teškoj poziciji Luka Mićić je zatresao mrežu za smanjenje rezultata. Taj gol pokazao je da Bačkopalančani nisu došli u Humsku da se brane. Imali su nekoliko dobrih akcija, ali do poluvremena promene rezultata nije bilo.

U nastavku su prvi zapretili gosti, ali se Mlakarić propisno obrukao u kaznenom prostoru Partizana. Loptu je zahvatio, toliko loše, da opasnosti po gol domaćih nije bilo.Posle toga Partizan je iamo inicijativu, želeo da postigne gol i tako rutinski privede meč kraju. Pokušavali su domaći, ali se mreža posle 21 minuta prvog dela meča više nije zatresla, sve do poslednjih trenutaka kada je pogodio Tavamba.

Happytv.rs/Kurir
Foto: Facebook/Partizan is life

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter