Izvor:
02.08.2018 u 19:13
0

PARTIZAN SMENIO TRENERA: Crno-beli uručili otkaz Miroslavu Đukiću, na njegovo mesto dolazi Bata Mirković!

Miroslav Đukić nije više trener Partizana. Utakmica sa Trakajem u Viljnusu bila je poslednja Đukićeva na klupi crno-belih.

Glavni kandidat da preuzme ekipu je Zoran Bata Mirković.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić u Viljnusu nije želeo da govori o smeni Đukića, već je novinarima rekao da sačekaju petak za kada je zakazana sednica Odbora za hitna pitanja. Đukiću se odavno drmala klupa, još krajem prošle sezone, ali su u Humskoj 1 odlučili da ga tada ne smene, jer bi u tom slučaju, s obzirom na to da je imao važeći ugovor, morali da mu isplate veliku odštetu.

Dozvolili su mu da nastavi da radi, ali igra Partizana ni u novoj sezoni nije zadovoljila nikog u Humskoj, pa je rastanak bio neminovan. Đukić je drugi mandat u Partizanu počeo prošlog leta i uspeo da osvoji trofej u Kupu Srbije, ali je izgubljena titula šampiona.

Novi šef struke crno-belih postaće legendarni Bata Mirković. Po završetku igračke karijere kao trener je radio u Sinđeliću i kao pomoćnik selektoru Crne Gore Ljubiši Tumbakoviću. Mirkoviću će asistirati još jedna legenda kluba iz Humske, bivši igrač i generalni sekretar Gordan Petrić.

Kao kandidat za novog trenera figurirao je i selektor Srbije Mladen Krstajić, ali do dogovora nije došlo.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/FKPartizan_EN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter