Izvor:
27.06.2017 u 13:26
0

Paunović ponosan na jedan neobičan problem u Čikagu: Bez karte 5.000 ljudi!

U Čikagu se posle mnogo godina traži karta više za fudbalske mečeve “Fajersa”. Ekipa koju već drugu sezonu trenira naš mladi stručnjak Veljko Paunović suočila se sa neobičnim problemom pred meč koji je za vikend odigrala protiv Orlanda na svom “Tojota parku”.

– Stadion zvanično prima 20.000 gledalaca, a pred subotnji duel sa Orlandom ispred kapija “Tojota parka” ostalo je skoro 5.000 naših navijača. Možda bi neko bio ponosan na ovaj detalj, ali mi je zaista mnogo žao što nisu svi ljudi mogli uživo da vide naš najbolji meč ove sezone – poručuje za “Novosti” Paunović iz Čikaga.

Fajersi su deklasirali Orlando sa 4:0 (trostruki strelac Akam i jedan gol Nikolića), a ovim rezultatom je izjednačen klupski rekord iz 1998. godine sa sedam uzastopnih pobeda na domaćem terenu.

– Klub se zahvalio navijačima na podršci i poverenju. Pred nama je u četvrtak meč osmine finala Open kupa u Sinsinatiju, pa opet u nedelju meč za bodove kod kuće sa Vankuverom i novi događaj za sve navijače – zaključuje Paunović.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter