Izvor:
17.05.2018 u 14:20
0

PO SISTEMU – BOLJE IŠTA NEGO NIŠTA! Zvezdi od Adžića 800.000 evra!?

Fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić je na prekretnici, na kraju godine mu ističe ugovor, zapelo je u pregovorima oko potpisivanja novog, tako da je sve realnije da mladi ofanzivac napusti "Marakanu".

Zastupnici Luke Adžića, njegov otac Ivan i menadžer Radojica Božović već nedeljama pregovaraju sa klubom, ali čini se da je nastavak saradnje sve manje izvestan.

Sa "Marakane" poručuju da je Adžiću ponuđen četvorogodišnji ugovor, njegov otac Ivan, inače bivši kapiten Zvezde to demantuje.

Situaciju namerava da iskoristi Anderleht, koji želi da dovede Luku Adžića već ovog leta. S obzirom na to da fudbaleru ugovor ističe za šest meseci, Zvezda bi morala da pristane na prodaju ukoliko želi da izvuče bar neki novac.

A to je, prema pisanju Mozzartsporta, 800.000 evra, koliko je Anderleht spremio za 20-godišnjeg krilnog napadača. Ukoliko Adžić ne produži ugovor, srpski šampion će biti stavljen pred svršen čin.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter