Izvor:
25.12.2017 u 15:53
0

POJAČANJE U STRUČNOM ŠTABU SRBIJE: Mladen Krstajić dobija savetnika za Svetsko prvenstvo!

Sva odgovornost za postignute rezultate na Svetskom prvenstvu u Rusiji biće na mladom treneru, a pojačanje u stručnom štabu neće imati status „selektora u senci“

Krle će imati tutora i neće zbog toga da se ljuti.

Na današnjoj svečanoj ceremoniji Fudbalskog saveza Srbije povodom dodele Zlatne lopte za najboljeg igrača i trenera u 2017. godini, prvi čovek srpskog fudbala Slaviša Kokeza nagovestio je prelazak Mladena Krstajića s funkcije vršioca dužnosti u status selektora reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. Odluka je pala odmah posle azijske turneje „orlova“ u novembru, a do danas je na Terazijama 35 sazrevala i dileme više ne postoje.

Odgovornost će preuzeti mladi trener, s tim da će njegov stručni štab biti znatno pojačan narednih dana kako bi se pripreme za Mundijal obavile na što kvalitetniji način, a igrači dočekali početak takmičenja potpuno fizički i taktički spremni za sva iskušenja. Mladen Krstajić će pored standardnih saradnika Milana Obradovića i Slobodana Pavkovića, zaduženog za opservaciju rivala, imati još pomoćnika, a među njima će biti i jedan savetnik.

Uloga savetnika nije još dodeljena, ali u vrhu FSS svesni su da izbor nije prevelik. Biće to iskusan stručnjak od kog će Krstajić dobijati sve korisne informacije za koje on proceni da su mu potrebne, i ništa više od toga da se u javnosti ne bi napravila pogrešna slika o postojanju selektora u senci dok pravi izigrava ikebanu. Dakle, u izboru igrača i taktike za utakmice na Mundijalu poslednju reč imaće Krstajić, pa će u skladu s postignutim rezultatima biti ocenjivan samo njegov rad.

Izvor: Kurir
Foto: fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter