Izvor:
12.05.2017 u 04:10
0

POLUFINALE LIGE EVROPE: Dramatično, ali bez iznenađenja, Mančester i Ajaks igraju za titulu!

Mančester Junajted i Ajaks igraće 24. maja na 'Stadionu prijateljstva' u Solni u finalu Lige Evrope, posle dramatičnih revanša polufinala.

"Crveni đavoli" su posle 1:0 u Vigu uspeli da odole napadima igrača Selte i remijem 1:1 plasiraju se u finale.

Iako je domaćin vodio od 17. minuta pogotkom Maruana Felainija i delovao prilično sigurno, pogodak Fakunda Ronkalje u 88. minutu doneo je pravu dramu na teren "Teatra snova".

Uspela je, ipak, četa Žozea Murinja da odoli pritisku i sačuva povoljan rezultat.

S druge strane,"kopljanici" će posle 21 godine igrati evropsko finale. Poslednji put je to bilo u sezoni 1995/1996 i poraženi su od Juventusa u Ligi šampiona, ovaj put sledi borba za trofej u Ligi Evrope.

Ajaks je izgubio od Olimpika u Lionu 1:3 (1:2), ali je zahvaljujući ubedljivoj pobedi u Amsterdamu 4:1 uspeo da se plasira u finale.

b92.net. mondo.rs
Foto: manutd.com, twitter/afcajax

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter