Izvor:
16.06.2019 u 14:48
0

POTVRĐENO JE! Juventus dobio novog trenera!

Maricio Sari napustio je poziciju menadžera Čelsija kako bi preuzeo kormilo šampiona Serije A Juventusa, na čijoj će klupi sedeti naredne tri godine.

Sari je na klupu Čelsija došao iz Napolija u julu 2018. godine i sa "Plavcima" je završio treći u Premijer ligi i osvojio je Ligu Evrope.

Čelsi je od Juventusa dobio negde oko 5 miliona funti za italijanskog stručnjaka.

Masimilijano Alegri je napustio Juventus po završetku sezone i Sari će biti njegov naslednik.

– Razgovarali smo posle finala Lige Evrope i Mauricio je bio više nego jasan kada nam je rekao da želi da se vrati u Italiju, pa nam je objasnio svoje razloge za ponovni rad u Italiji. On je takođe smatrao da je važno za njega da bude bliže svojoj porodici kao i da bude u blizini svojih roditelja, koji su u poznim godinama– rekla je direktorka Čelsija Marina Granovskaja.

Sari je imao trogodišnji ugovor sa Čelsijem i prošlog jula je postao 9. menadžer kojeg je Roman Abramovič angažovao, tako da nam predstoji zanimljiv period u kom ćemo saznati ko će biti jubilarni deseti.

Izvor: B92
Foto: YouTube/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter