Izvor: BSC HAPPY
07.04.2023 u 09:17
0

PREDSEDNIK VUČIĆ: Čeferin dolazi na otvaranje našeg stadiona! SRBIJA ZASLUŽUJE DVA PREDSTAVNIKA U TOP 8 EVROLIGE!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na RTS u emisiji "Četvrtkom u devet" govorio je i o aktuelnim sportskim temama

Prvi čovek Srbije istakao je da novi stadioni zadovoljavaju sve UEFA kriterijume.

– Jedan stadion će Čeferin doći da otvori. On je Bog u UEFA i raduje se otvaranju stadiona. Kreće uskoro i izgradnja nacionalnog stadiona – rekao je Vučić i dodao da će nacionalni stadion biti novi centar grada.

– Za devet minuta ćete moći doći do stadiona sa Novog Beograda – rekao je Vučić.

Predsednik kaže da će Crvena Zvezda i Partizan igrati na nacionalnom stadionu kad budu popravljale svoje stadione, a da Zvezda možda bude igrala pola u Leskovcu, pola u Loznici gde ima jaku bazu navijača.

– Srbija je zaslužila da ima dva predstavnika u top 8 Evrolige i da je Crvena Zvezda izgubila neke utakmice na nesrećan način. Voleo bih da Argentinac ostane u Crvenoj zvezdi, ali to je pitanje za rukovodstvo tima.

Vučić kaže da KK Crvena Zvezda ima višegodišnju dominaciju. Podseća da država pomaže oba tima i veruje da ćemo uskoro imati šampiona Evrope u košarci.

Dinamo predstavio novog trenera: Igor Bišćan na klupi zagrebačkog velikana
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter