Izvor:
23.11.2019 u 21:42
0

PREKINULI SJAJAN NIZ „PLAVACA“: „Građani“ pred svojim navijačima slavili sa 2:1! (FOTO)

Puleni Pepa Gvardiole su nakon poraza od Liverpula u 12. kolu dočekali na svom "Etihadu" ekipu Čelsija, koja je u Mančester stigla sa šest vezanih trijumfa.

Ipak, prekinut je taj trijumfalni niz ekipe Frenka Lamparda, kako su "Građani" pred svojim navijačima slavili sa 2:1 (2:1).

Poveli su gosti u 21. minutu, strelac je bio Ngolo Kante, na asistenciju Kovačića.

Rezultat je osam minuta kasnije, uz malo sreće, poravnao Kevin De Brujne, da bi već u 37. minutu Siti stigao do preokreta.

Odličan prodor Mareza po desnoj strani, efektno je zatresao mrežu iza leđa nemoćnog Kepe za 2:1.

U finišu prvog poluvremena je Aguero pogodio prečku, ali nije bilo promene rezultata, golove iz prvih 45 minuta pogledajte.

Na startu drugog dela odličan pokušaj Mareza nakon solo prodora, ali je tukao tik pored gola rivala.

Usledila je nova prilika za Kantea, ali ga je Fernandinjo u poslednjem trenutku izblokirao, maltene na gol liniji.

Igrao se 65. minut kada je Marez bio u novoj prilici, ali je Kepa vrhovima prstiju zakačio loptu i sačuvao mrežu.

Ederson je potom u 80. minutu sprečio Vilijana da poravna rezultat, da bi u četvrtom minutu nadoknade Rahim Sterling povisio na 3:1, ali je nakon pregledavanja snimka odlučeno da je engleski reprezentativac bio u ofsajdu, pa je pogodak poništen.

Nije bilo promene rezultata do kraja, pa je Siti upisao trijumf, sada su oni treći sa 28 bodova, devet manje od Liverpula i jednim od Lestera, uz dva više od četvrtoplasiranog Čelsija.

Izvor: sportske.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter