Izvor:
09.07.2017 u 02:49
0

RADNO NA MARAKANI: Romanić na pozajmici u Italiji, Rodić uskače u avion za Kazahstan!

Lazar Romanić će u narednih 365 dana nositi dres italijanskog Karpija! Najefikasniji napadač omladinskog pogona nije bio priključen prvom timu jer je zapao za oko italijanskom drugoligašu, a uprava je procenila da bi u Seriji B mogao ozbiljno da napreduje.

Zato su crveno-beli i pristali da pozajme Karpiju Romanića na godinu dana uz prilično visoku sumu za otkup ugovora (priča se o milion evra) jer se radi o standardnom omladinskom reprezentativcu. Romanić će se naredne nedelje pojaviti na prozivci u novom klubu.

I RODIĆ USKAČE U AVION
Crvena zvezda i Krila Sovjetov približili su se konačnom dogovoru oko transfera Milana Rodića. Nekadašnji levi bek OFK Beograda i Zenita trebalo bi već u ponedeljak konačno da dobije zeleno svetlo i da se priključi ekipi Vladana Milojevića.
S obzirom na to da je Crvena zvezda ostavila dva “džoker” mesta u timu sa mogućnošću prijave do srede u 16 časova, Rodić bi mogao da uskoči i u avion za Kazahstan.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter