Izvor:
14.12.2017 u 21:24
0

REN NE ODUSTAJE: Francuzi poslali novu ponudu za Boaćija, ovaj put je ona teška 8.000.000 evra!

Čitali ste već na našem portalu da je francuski Ren napravio prvi konkretan potez i na sto čelnika Crvene zvezde bacio ponudu tešku 7.000.000 evra za Ričmonda Boaćija. Odgovor sa Marakane nije bio potvrdan, odgovorni iz Ljutice Bogdana tražili su veću cifru.

A ono što su tražili – to su i dobili. Sportski žurnal u izdanju od četvrtka piše da je klub iz Bretanje povećao ponudu i već saopštio ljudima u Zvezdi da je spreman da izdvoji osam miliona evra. Sve je potkrpljeno informacijom da je ključni čovek za transfere iz kluba iz Bretanje već u Beogradu, te da je gledao izdanje Ričmonda Boaćija u 156.večitom derbiju.

Zvezdin napadač nije pokazao impresivnu partiju, čak bi moglo da se konstatuje da je bio jedan od najslabijih na terenu, ali postigao je prelep pogodak i doneo crveno-belima vredan bod.

Nema sumnje da je nova ponuda Rena za Boaćija sjajan aranžman za crveno–bele, ali čelnicima srpskog vicešampiona se ne žuri, jer znaju da imaju kvalitetnu robu. Podizanje lestvice u slučaju francuskog kluba signal je i za druge da će morati dobrano da se otvore.

Na Marakani, pre svega, čekaju ponudu iz Engleske, obzirom da su klubovi iz Premijer lige platežno najmoćniji. A kao nove destinacije Ričmonda Boaćija pominju se VBA, Everton, Kristal Palas. Prema informacijama iz Belgije Anderleht je spreman da ide do sedam miliona evra.

Za Boaćija postoji ozbiljno interesovanje iz Kine. Kako bilo 156.večiti derbi je definitivno poslednja utakmica napadača iz Gane u dresu Crvene zvezde. Odlazi u velikom stilu, posle 42 postignuta gola u kalendarskoj 2017.godini.

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter