Izvor: Alo.rs
08.11.2020 u 08:09
0

SAD JE I ZVANIČNO! SUPERLIGAŠ OSTAO BEZ KOLAŠINCA: Nisu pomogle ni pobede protiv Partizana i Vojvodine!

Novi Pazar prihvatio ostavku Kenana Kolašinca.

Upravni odbor Fudbalskog kluba Novi Pazar saopštio je večeras da je prihvatio ostavku dosadašnjeg trenera Kenana Kolašinca i da će u najkraćem roku biti poznato ko će ga naslediti na klupi tog superligaša.

– Kolašincu želimo sve najbolje u daljoj karijeri i zahvaljujemo mu se na uloženom trudu i ostvarenim rezultatima. Potrudićemo se da što pre nadjemo adekvatnu zamenu, kako bi novi trener tokom prvenstvene pauze mogao što bolje da pripremi ekipu – navodi se u saopštenju Pazaraca.

PROČITAJTE JOŠ

NOVA OPASNOST U SRBIJI Upravo stiglo važno saopštenje!

PRIZNALA KRIVICU: Policija upala i uhapsila Jovanu Jeremić dok je vodila jutarnji program! (VIDEO)

SRPSKE KAMIONDŽIJE ŠIKANIRAJU NA MAĐARSKOJ GRANICI Vozači: Mađari nas danima teraju kao kučiće, ne puštaju nas u Srbiju (VIDEO)

NOVO PRAVILO, POZNAT RAZLOG: Jaja u prodavnicama u Srbiji više neće biti u frižiderima

DA SE NAJEŽIŠ! U PODRUMIMA BOLNICA TELA MRTVIH U VREĆAMA: Teški pacijenti se LEČE na STOLICAMA

Pazar je danas u meču 14. kola Super lige Srbije poražen na domaćem terenu od Zlatibora sa 1:2, pa trenutno zauzima 15. mesto na tabeli sa 15 bodova.

Novi Pazar će u 15. kolu, koje je na programu za dve nedelje, gostovati ekipi Voždovca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter