Izvor:
30.10.2019 u 15:12
0

SASTAJU SE ČUKARIČKI I PARTIZAN: Borba za VOĐSTVO!

Fudbaleri Čukaričkog i Partizana sastaju se na Banovom brdu, u meču vanrednog 14. kola Linglong Superlige Srbije.

"Brđani" se nalaze u dobroj formi, drugoplasirani su tim na tabeli i najbolji domaćin u ligi sa skorom od šest pobeda i jednog remija

Gosti iz Humske, takođe, dobro igraju, pa i pored poraza od lučanske Mladosti i Mančester junajteda, u meč ulaze kao favorit.

Međusobni dueli dve ekipe obično obiluju golovima, a četiri od poslednjih pet mečeva pripala su Partizanu.

Milošević je kao i pre nekoliko dana protiv Spartaka na teren opert poslao najjači sastav, uključujući i Zorana Tošića koji je odmarao protiv "golubova".

Čukarički je bez poraza na poslednjih 15 utakmica u Superligi, a u seriji je od 12 pobeda na Brdu. Osim toga, Čuka nije primila gol u poslednja četiri meča na svom stadionu.

Međutim, Partizan je jedan od najboljih "gostiju" u ligi, osvojio je 10 od mogućih 15 bodova u poslednjih pet gostovanja.

Izvor: b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter