Izvor: Tanjug
01.03.2021 u 14:20
0

SKANDAL DRMA BARSU! Policija pretresala Nou Kamp, UHAPŠEN BERTOMEU!

U akciji španske policije danas je uhapšen bivši predsednik fudbalskog kluba Barselona Žozep Marija Bartomeu, a nakon pretresa kancelarija, preneo je španski radio Kadena Ser.

VESTI KOJE SU OBELEŽILE DAN

MUŠKARAC PREMINUO ISPRED KOVID AMBULANTE! Srušio se pred ulazom, Hitna pomoć nije mogla da mu pomogne

LAJČAK OTKRIO PLANOVE EU: Mi smo tu da pomažemo, ne radi se po principu ultimatuma

LOKACIJE ZA NOVU LUKU BEOGRAD: Nacrt plana biće izložen na javni uvid u trajanju od 30 dana

U regionalnoj policiji potvrdili su da je uhapšeno nekoliko osoba a nakon sprovedene istrage finansijske policije, prenosi Rojters.

Barselona je potvrdila da su pretražene kancelarije kluba, ali više detalja o samoj akciji nije otkriveno.

Španski mediji su izvestili da je operacija povezana sa prošlogodišnjim „Barsagejtom“, u kojem su klupski zvaničnici optuženi za kampanju „blaćenja“ sadašnjih i bivših igrača koji su bili kritični prema klubu i tadašnjem predsedniku Žozepu Mariji Bartomeu.

Bartomeu i njegov upravni odbor podneli su ostavke prošle godine zbog kontroverze oko Lionela Mesija.

Novi predsednik Barselone biće izabran naredne nedelje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter