Izvor: Novosti
02.05.2024 u 13:44
0

SKANDAL: Navijači napali Aleksandra Mitrovića, on se okrenuo i tražio još

Napadač fudbalske reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović pokazao je da se ne plaši nikoga na terenu, a sada i da neće ustuknuti pred ispadima navijača.

Pokazao je svima u Saudijskoj Arabiji da ništa ne može da ga uzdrma kada je tokom meča u Kupu ušao u verbalni obračun sa navijačima.

U jednom momentu je sa saigračima proslavljao gol Abdulhamida u 81. minutu. On je seo na stolicu, ostali igrači su ga opkolili i slavili su pogodak.

SVI SE PITAJU GDE JE I ŠTA RADI LIMENI Legendarni trener otkrio šta se dešava sa Draganom, koji je postao svima poznat po čuvenoj rečenici (VIDEO)

Nije se to dopalo domaćoj publici, pa su tako u jednom momentu počele da lete razne stvari u njihovom pravcu. Uglavnom su to bile čaše i flašice sa vodom.

Većina igrača se pomerila kako ne bi bili na putu nekog od projektila dok je Mitrović hrabro stajao, raširenih ruku. Jednu čašu je uhvatio, a od navijača tražio još.

Ubrzo se srpski reprezentativac okrenuo i vratio se na teren. Zajedno sa Al-Hilalom je potom slavio veliki uspeh, pobedu i plasman u finale Kupa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter