Izvor:
27.11.2016 u 20:40
0

SKANDAL SE NE SMIRUJE: Fudbalski savez istražuje navode o seksualnom zlostavljanju!

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) počela je istrago o navodnom seksualnom zlostavljanju mladih fudbalera.

Dvojica bivših igrača Džejson Danford i Kris Ansvort izašla su u prethodnih dana u javnost istakavši da ih je kao dečake seksualno zlostavljao trener Beri Benel iz tima Kru Aleksandra.

Benel (62) je 1998. godine bio u zatvoru zbog seksualnih prekršaja nad decom, a prošle godine je ponovo uhapšen i dobio je novu zatvorsku kaznu.

Nacionalno udruženje za sprečavanje zlostavljanja dece je nakon toga dobilo više od 100 poziva.

"Radimo sa policijom i podržavamo njihovu istragu, moramo osigurati da se niko ne meša i ne ugrožava proces", navedeno je iz FA.

FA je počeo i sopstvenu istragu koju predvodi nezavisni savetnik Kejt Galafent. FA će proveriti koje informacije su bile dostupne Savezu u vezi sa određenim situacijama, koji klubovi su bili svesni toga i koje akcije su preduzimali.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter