Izvor: Novosti.rs
12.06.2023 u 13:25
0

ŠOK ZA SRBIJU: Dušan Vlahović ne igra protiv Bugarske

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi okuplja ovog ponedeljka "orlove" pred nastavak kvalifikacija za EURO 2024..

Srbija prvo igra prijateljski meč sa Jordanom u Beču, 16. juna, a potom 20. gostuje Bugarskoj u Razgradu, u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Stojković je za ovo okupljanje „orlova“ pozvao 27 fudbalera, a zbog povreda nema Aleksandra Mitrovića, Luke Jovića, Miloša Veljkovića, Nemanje Radonjića i Alekse Terzića.

Tanjug/Stahinja Aćimović


A ono što je posebno interesantno je i činjenica da Dušan Vlahović neće moći da pomogne „orlovima“, što je otkrio Piksi na konferenfiji za medije.

– Imamo personalnih problema, moram da kažem. Protiv Bugarske 20. juna igramo važnu utakmicu, to je prioritet. Na dosta igrača iz opravdanog razloga ne možemo da računamo. Mitrović ima problem sa stopalom, to datira još od… jedno šest meseci unazad. Shvatio sam iz razgovora s njim da ovog puta neće moći, po meni moguća je i hirurška intervencija. Jović, takođe, problem sa finala Lige konferencije. Danas je operisan, imao je prelom nosa. Vlahović ima problem sa preponama. Razgovarali smo u poslednjih 10 dana, jednostavno trpi neverovatne bolove i dogovor je da preskoči. Igrači koji su sa nama ovde, napadači, Joveljić i Jovanović. Što se te pozicije tiče, pokriveni smo. Svi igrači će da daju svoj maksimum, pogotovo 20. juna – rekao je Piksi.

Srbija će biti i te kako oslabljena, ali i pored toga treba očekivati pozitivan rezultat u Bugarskoj, čime bi naši momvi napravili ogroman korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo.

PRVI SPISAK DUŠANA ĐORĐEVIĆA: Evo na koga računa selektor mlade reprezentacije Srbije
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter