Izvor: Tanjug
08.12.2022 u 17:26
0

ŠPANIJA OSTALA BEZ SELEKTORA Luis Enrike podneo je ostavku posle neuspeha na Svetskom prvenstvu u Kataru!

Selektor reprezentacije Španije Luis Enrike (52) podneo je ostavku posle neuspeha na Svetskom prvenstvu u Kataru, saopštio je Fudbalski savez Španije (RFEF).

Enrike je imao ugovor do kraja Mundijala, a odlučio je da se povuče sa mesta selektora posle razgovora sa čelnicima nacionalnog Saveza.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Španija je osvojila drugo mesto u grupi E sa četiri boda. „Crvena furija“ je u Kataru pobedila Kostariku (7:0), odigrala 1:1 sa Nemačkom, a potom je poražena od Japana (1:1). Španija je u osmini finala SP u regularnom delu i posle produžetaka odigrala bez golova sa Marokom, koji je izborio plasman u četvrtfinale posle boljeg izvođenja penala (3:0).

„RFEF želi da zahvali Enrikeu i njegovom stručnom štabu na svemu što su učinili za reprezentaciju poslednjih godina. On je od svog dolaska na mesto selektora Španije 2018. godine dao novi zamah reprezentaciji, renovirao je i konsolidovao tim kroz smenu generacija“, navodi se u saopštenju RFEF-a, koji je poželeo puno sreće Enrikeu i njegovim saradnicima u nastavku karijere.

POZNATI SRUČNJAK ANALIZIRA „Nema više ‘tiki take’, nema više ‘lažne devetke’. Španija je to pokazala!“

Španski mediji navode da su kandidati za novog selektora Španije Marselinjo Garsija Toral, Ernesto Valverde i Luis de la Fuente, koji je trenutno selektor mlade selekcije „crvene furije“. Enrike je pre Španije trenirao Barselonu, Seltu i Romu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter