Izvor: happy BSC Portal/Sportal.blic.rs
14.11.2023 u 20:47
0

VELIKI PROBLEM ZA ORLOVE U BELGIJI! Fudbalerima Srbije OTKAZAN trening, a meč je pod velikim znakom pitanja?

Pred fudbalskom reprezentacijom Srbije je prijateljska utakmica protiv Belgije koja je na programu u sredu od 20 časova i 45 minuta. Ipak, samo odigravanje utakmice u Briselu je pod znakom pitanja.

Tamošnji mediji pišu da su razlog za tako nešto loši vremenski uslovi i jaka kiša koja pada danima unazad. To je ostavilo posledice na travu stadiona Kralj Boduen, na kojoj uopšte u utorak uveče nije bilo moguće kotrljati loptu.

Zbog toga je otkazan trening reprezentacije Srbije, kao i planirana konferencija za medije selektora Orlova Dragana Stojkovića Piksija. Kao razlog, Fudbalski savez Belgije je naveo kašnjenje leta iz Beograda, ali mediji navode da je, ipak, zbog nevremena.

Za sada nema zvanične potvrde o tome da li će se igrati ili ne, ali se pominje mogućnost da se odigravanje duela preseli na Den Dref stadion u Levenu.

TRANSFER BOMBA: Bivši napadač Crvene zvezde na meti Mančester junajteda

Ono što je sigurno, duel će morati da se odigrati u sredu ukoliko se ne otkaže, pošto ne postoji prostor za drugi termin jer Srbiju u nedelju očekuje meč poslednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine, protiv Bugarske u Leskovcu. Istog dana, Belgijanci će ugostiti Azerbejdžan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter