Izvor: Kurir.rs
12.09.2020 u 16:43
0

STIGLA KAZNA: Sudije Lukić i Đorđić plaćaju ceh jer nisu isključili Boaćija i Sanoga

Fudbalski sudija koji je delio pravdu na meču Crvene zvezde i TSC-a, kao i arbitar koji je sudio utakmicu između Čukaričkog i Crvene zvezde, na kojima je došlo do propusta u suđenju biće žestoko kažnjeni, potvrđeno je od izvora bliskih Sudijskoj komisiji. 

Partizan se žalio na suđenje, Fudbalski savez Srbije je ovog puta reagovao. Da li zbog pritiska iz Humske ili nečeg drugog, ali sudije Lazar Lukić i Miloš Đorđić će biti žestoko kažnjeni zbog loše učinka na utakmicama Crvene zvezde.

Lazaru Lukiću je zamereno to što u meču Crvene zvezde i Čukaričkog nije isključio Sekua Sanoga posle starta koji je izbacio iz igre kapitena Brđana Marka Docića.

SAZNAJTE JOŠ…

VUČIĆ ISTIČE: Srbija će podići plate i standard pripadnika vojske!

„POSTAVIO SAM TO PITANJE SEBI KAO IZAZOV“ Dr Kon otkriva kada će biti zatvorene škole zbog korone!

PREDSEDNIK VUČIĆ: Dragi kadeti, Srbija je ponosna na vas i svoju vojsku!

UŽAS! MUK O NASILJU NAD BESPOMOĆNIM MLADIĆEM: Radnici ispred objekta gde je brutalno pretučen Novosađanin „ništa nisu videli“

Miloš Đorđić je ukoren zbog toga što je u pobedi crveno-belih nad TSC-om nije pokazao crveni karton Ričmondu Boaćiju posle kojeg je van terena morao golman Topolskog sportskog kluba Nenad Filipović.

Lukić i Đorđić će biti suspendovani najmanje za narednih pet superligaških kola. Uz to, Sudijska komisija će obojicu skinuti sa liste internacionalaca što je verovatno još teža sankcija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter