Izvor:
14.06.2017 u 16:33
0

Suđenje bivšem čelniku Dinama: Mamić vikao na advokate, pa ih otpustio!

Prvi čovek Dinama Zdravko Mamić napravio je incident na suđenju pred Županijskim sudom u Osijeku.

Zdravko Mamić je podivljao na današnjem ročištu gde je trebalo da svedoči hrvatski reprezentativac Dejan Lovren u postupku koji se vodi protiv braće Mamić, bivšeg direktora Dinama Damira Vrbanovića i poreskog inspektora Milana Pernara.

Mamić je iznervirao posle jednog pitanja tužioca, počeo je da viče, a onda se posvađao sa svojim advokatima Jadrankom Sloković i Čedom Prodanovićem. Suđenje je potom nastavljeno, a onda je odloženo za septembar.

"Toliko sam tužan zbog onoga što se danas dogodilo. U prvi plan izlazi ono što ne bi trebalo, a to je da sam neki kontroverzan, ekscentričan čovek. Ja sam samo čovek od krvi i mesa. Saznaćete pravu istinu, a to je da Zdravko Mamić ništa nije uradio. Mene moji advokati nisu zaštitili. Desilo se to što se desilo. Meni se sudi, valjda ja imam najveća prava. Ja nisam frajer bez j… Ja sam frajer sa velikim ja… Ko ne veruje, može da proveri", rekao je Mamić.

kurir.rs
Foto: youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter