Izvor: HappyBSC/Kurir.rs
14.12.2022 u 10:31
0

SVI SU ZABRINUTI ZBOG SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Oglasio se poznati novinar

„Forca Siniša“ napisao je poznati italijanski novinar Klemente Mimun u vezi sa Sinišom Mihajlovićem.

Ova njegova poruka na društvenim mrežama zabrinula je sve fanove Siniše Mihajlovića širom Italije, Srbije, ali i sveta. Poznato je da Miha vodi veliku borbu protiv leukemije koja mu se vraćala nekoliko puta i zbog koje nije mogao 100 odsto da bude predan trenerskom poslu u Bolonji.

Poruka direktora Tg5 Klementea Mimuna sugeriše da nema dobrih vesti o zdravstvenom stanju bivšeg trenera Bolonje, čak i ako nije bilo zvanične komunikacije dotične osobe ili njegove porodice, pišu italijanski mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 Mihajlovićev poslednji javni izlazak datira od pre nekoliko dana  na predstavljanju knjige njegovog bivšeg trenera Zdenjeka Zemana, ali ni tom prilikom nije bilo reči o bolesti. Štaviše, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera bio je u dobroj fizičkoj formi.

Mimunove reči, pak, danas izazivaju uzbunu i mnogi na društvenim mrežama ga pozivaju da bude jasniji, ne izbegavajući polemiku:

„Ovakvi tvitovi nisu dobri. Vi ste poznati novinar sa 60.000 pratilaca. Trebalo bi da imate minimum odgovornosti. Ili obaveštavate ljude o tome šta se dešava ili izbegavate da pišete takve rečenice koje sve ostavljaju u neizvesnosti“.

Đoković čestitao Mesiju i Hrvatima

Navijači i pristalice traže pojašnjenje:

„Šta se dešava direktore?“. I opet: „Pogoršano? Ne znamo ništa ovde u Bolonji“.

Dok neki ne praštaju alarmantni tvit i grme na čuvenog novinara:

„Sram te bilo”.

Siniša Mihajlović je 2019. otkrio da boluje od leukemije. Bio je to hladan tuš za ceo svet posle kojeg je usledilo više od godinu dana lečenja i medicinskih tretmana. Pre manje od godinu dana, rezultati nekih testova nisu slutili na dobro:

– Ciklično radim veoma detaljne analize nakon što me je pogodila leukemija – izjavio je Siniša u vreme hospitalizacije, krajem marta prošle godine i dodao:

– Do nedavno je moj oporavak bio odličan, ali u poslednjim analizama su se pojavila zvona za uzbunu sa rizikom da se bolest ponovi. Moram da budem orpezan i da ne dozvolim da bolest ponovo uzme maha. Ovo je život, izmišljen je da bude iznenadnih uspona, krivina i rupa.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter