Izvor: Tanjug
13.12.2022 u 23:07
0

Lionel Mesi nakon plasmana u finale Mundijala u Kataru: „Nedostaje nam još jedna utakmica da ostvarimo svoje snove!“

Kapiten argentinske fudbalske reprezentacije Lionel Mesi izjavio je da je presrećan plasmanom u finale Svetskog prvenstva.

Argentina je savladala Hrvatsku 3:0 u polufinalu Mundijala u Kataru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Vrlo sam uzbuđen posle pobede protiv Hrvatske. Finale je sve ono što smo želeli. Naši navijači i porodice su nas pratili kroz celo Svetsko prvenstvo. Iskusili smo nešto posebno i nedostaje nam još jedna utakmica da ostvarimo svoje snove. Tražili smo od navijača da veruju u nas i uspeli smo. Ovo je luda grupa igrača“, rekao je Mesi po završetku meča.

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić nakon poraza od Argentine na Mundijalu u Kataru: „Nama ostaje da podignemo glave i na pravi način odigramo utakmicu za treće mesto“

Argentina će se u nedelju sastati u finalu SP sa pobednikom duela između Francuske i Maroka, koji će biti odigran u sredu od 20 sati.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter