Izvor:
20.12.2019 u 09:25
0

TADIĆ ODBIO MANČESTER JUNAJTED Plakao je, ali nije hteo među „crvene đavole“

Srpski fudbaler Dušan Tadić imao je priliku da pređe u Mančester junajted, ali je odbio.

To je otkrio njegov otac Petar u intervjuu za holandski Voetbal International. Tadić je kao igrač Tventea birao da li će karijeru da nastavi na Old Trafordu ili u Sautemptonu.


NAJNOVIJE SPORTSKE VESTI

VAŽNA PORUKA ZA NOVOG TRENERA ZVEZDE Stanković prve savete dobio od Mihajlovića, reči kuma će dugo pamtiti

ZVEZDAMA NBA SE SMEŠI TITULA: Ovo su kandidati za "Klasu 2020"!

OTKRIVEN TAJNI PLAN Zidan selektor Francuske

SALE PROTIV SVOG PARTIZANA Pakao u TOP 16 Evrokupa


– Dušan je mogao da ode u Mančester junajted i Sautempton. Hteo sam da ode u Mančester, kod Luja van Gala. Međutim, Dušan je želeo da kod Ronalda Kumana. Nismo uspeli da se dogovorimo – rekao je Petar Tadić.- Mančester junajted je uvek bio vrhunski klub. Obožavao sam Bobija Čarltona, Džordža Besta, Rajana Gigsa, Pola Skolsa… Uvek su imali vrhunske igrače. Čak i sada kada stvari idu manje dobro, ja i dalje volim Junajted. Zato sam bio mnogo ljut na Dušana. Razgovarali smo o tome celo veče, ali na kraju je Dušan rekao da će ionako odabrati Sautempton.

Dušanov prijatelj Milko Novaković je malo razjasnio celu priču u vezi sa Junajtedom i Sautemptonom.

– Dušan je već razgovarao sa Kumanom čija mu se priča svidela. Tek sada je stigla ponuda Junajteda. Ali Dušan je već bio doneo odluku. Dušan i Petar su zajedno plakali celu noć, sutra je diskusija bila završena. Petar je poštovao Dušanov izbor. Godinu dana kasnije dao je gol za pobedu Sautemptona u Mančesteru (1:0). Šta li je Petar pomislio? – prenosi Voetbal International.


PROČITAJTE I OVO

AGONIJA I DALJE TRAJE: Pre 13 dana pronašli su leš u njivi, identitet još uvek nije otrkiven!

TIKET UMESTO UŽINE: Jezivi trend među tinejdžerima, roditelji obratite pažnju!

NOVI ZAKON DO KRAJA GODINE: Prodavci više neće smeti da zovu građane telefonom!


Tadić je proveo četiri sezone u Sautemptonu za koji je na 162 utakmice postigao 24 gola uz 35 asistencija. Posle SP 2018. prešao je u Ajaks gde je postao jedan od najboljih fudbalera Evrope.

Srbin je na 85 nastupa za "kopljanike" postigao 48 golova uz 41 asistenciju i bio najzaslužniji za prvu duplu krunu Ajaksa posle pet godina i plasman u polufinale Lige šampiona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter