Izvor: HAPPY BSC
07.03.2023 u 12:10
0

Trener Ivan Jurić progovorio o Srbima! Za Radonjića i Ilića ipak se pruža šansa!

Trener Torina Ivan Jurić očigledno je izgladio stvari sa pulenom i nije otpisao Nemanju Radonjića posle incidenta u gradskom derbiju sa Juventusom.

 Imamo nekoliko mladih igrača koji treba da odrastu. To znači da moramo da radimo, ponekad oni padnu i morate da im pomognete da ustanu. Ono što se desilo u derbiju će  pomoći Radonjići, bilo je to nešto bolno za čitav tim. Shvatio je važnost toga da ostane koncentrisan na treningu, ali i malih stvari koje su nam sada bile potrebne, izašao je na teren koncentrisan i dao sve od sebe za saigrače.

Pričao je Hrvat Ivan Jugović i o Ivanu Iliću i to u superlativu.

Tanjug/Marco Bucco/LaPresse via AP

 

 On razume igru i ne moram niša da mu govorim, zna sve što treba da uradi tokom utakmice, u defanzivnoj fazi takođe. Po mom mišljenju, fizički još nije najspremniji, ali ima značajan prostor za napredak. I ono što je vrlo važno, on je rođen 2001. godine i ima veliku želju da radi. Iako je imao druge ponude imao je nas, jer zaista želi da radi i napreduje.

Sa njim se oko Ilića složio i vezista Karol Lineti.

Lizarazu: PSŽ ima veće šanse protiv Bajerna bez Nejmara

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter