Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
26.11.2023 u 12:18
0

TRENER MILANA: Jović ne zna šta sve može na terenu, šteta što nije dao gol

Trener Milana nahvalio srpskog napadača.

Fudbaleri Milana zabeležili su pobedu nad Fiorentinom (1:0), a da je srpski napadač Luka Jović bio malo prisebniji mogao je da se upiše i strelce i zacementira trijumf svog tima.

Nije uspeo, golman Viole ga je „pobedio“ u duelu jedan na jedan, zamenjen je u 83. minutu i baš tada postao deo istorije.

Iako se nije upisao u strelce, što bi trebalo da mu je glavni zadatak kao napadača, Jović je zaslužio samo pohvale od trenera Milana Stefana Piolija.

NOVI MITROGOL: Srpski napadač proslavio svojim tradicionalnim pozdravom (VIDEO)

– Jović je odigrao dobru utakmicu. Šteta što nije postigao gol, jer ima kvalitete za to. Dodao je dobar pas pre penala za Tea. Ja i daljem želim nešto više od njega, jer znam da ima kvalitete za to. Ima i načine, čak i za koje ni on ne zna. Kako fizičke, tako i tehničke!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter