Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
26.11.2023 u 13:22
0

POZNATO KO SUDI ZVEZDI PROTIV JANG BOJSA: On je iznervirao Ronalda na Marakani

Iskusni Holanđanin i pre četiri godine delio je pravdu u Bernu.

Evropska fudbalska federacija (UEFA) odredila je sudijsku ekipu za duel Lige šampiona između Jang Bojsa i Crvene zvezde.

Vrlo verovatno odlučujući duel za opstanak u Evropi ove godine za srpski i švajcarski tim na programu je u utorak od 21.00, a na centru će stajati iskusni Dani Makeli!

Holanđanin je već delio pravdu crveno-belima i Jang Bojsu na utakmici koja je takođe odigrana u Bernu 2019. godine, a rezultat je bio 2:2.

U utorak će mu pomagati zemljaci Hesel Segstra i Jan de Vrajs. Četvrti sudija je Mark Nagtigal, dok će u VAR sobi sedeti još jedan Holanđanin Klaj Ruperti i Nejc Kajtazović iz Slovenije. Delegat je takođe Slovenac Radenko Mijatović, a posmatrač suđenja Španac David Fernandez Borbolan.

Makelija po dobru pamte navijači Srbije pošto je sudio meč sa Portugalom u kom nije priznat onaj čist gol Kristijana Ronalda, koji je potom bacio kapitensku traku i otišao sa terena pre kraja susreta.

TRENER MILANA: Jović ne zna šta sve može na terenu, šteta što nije dao gol

Navijačima Partizana nije u lepom sećanju pošto je sudio u porazu crno-belih od Asterasa u Grčkoj 2014. godine, a poslednji dodir sa srpskim klubovima imao je na meču Čukaričkog i Olimpijakosa ove sezone.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter