Izvor: Informer.rs
11.05.2023 u 07:35
0

TRENER MILANA NE ODUSTAJE! Glave gore, MOŽEMO do PREOKRETA u revanšu!

Kormilar "roso-nera" Stefano Pioli uveren da njegovi izabranici mogu sledeće nedelje da nadoknade poraz od Intera (0:2) u prvom polufinalnom meču Lige šampiona

Razočarani i utučeni bili su svi u taboru Milana posle poraza od Intera (0:2) u prvom polufinalnom meču Lige šampiona na „San Siru“!

Bio je to treći uzastopni neuspeh „roso-nera“ u gradskom derbiju, ali će šansu za popravni imati 16. maja u revanšu.

Trener crno-crvenih, Stefano Pioli, uveren je da njegovi izabranici imaju snage da naprave preokret i izbore plasman u finale elitnog takmičenja, koje je zakazano za 10. jun u Istanbulu.

– Imali smo šansu da se vratimo u utakmicu u drugom poluvremenu. Partija iz drugih 45 minuta mora da nam bude putokaza za revanš. Moraćemo naredne nedelje znatno da podignemo nivo igre i agresivnosti. Glave gore – poručio je Pioli.

Optimizam ne napušta ni Fikaja Tomorija, defanzivca Milana.

– Razočarani smo, ali ovo je bilo samo prvo poluvreme. Moramo da verujemo u sebe, imamo snage i kvaliteta da napravimo preokret u revanšu i plasiramo se u finale. Znali smo da je Inter jak i opasan tim, ali problem je bio što mi nismo odigrali na našem pravom nivou. Teško je psihološki da se vratiš u meč kada već u uvodnih deset minuta primiš dva brza gola. Ušla je nervoza u tim, mnogo smo žurili i grešili. Ne smemo da posustanemo, nema predaje – naglasio je Tomori.

ŽELJKO OBRADOVIĆ NAKON PORAZA: Evroligi je potreban klub kao što je Partizan
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter