Izvor: republika
21.09.2021 u 21:06
0

Trener Real Madrida: Ako Jović nije srećan, u redu je

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti je progovorio o statusu srpskog napadača Luke Jovića, kao i ostalim fudbalerima koji nisu zadovoljni minutažom.

Real Madrid je protekle sedmice savladao Inter 1:0 u Ligi šampiona, da bi potom preokrenuo protiv Valensije i slavio 2:1 u Primeri.

Ali, nezadovoljstvo u svlačionici je sve veće uprkos dobrim rezultatima. Sada je Anćeloti imao šta da kaže na tu temu.

– Mislim da ću napraviti neke promene za meč protiv Majorke- počeo je Anćeloti na konferenciji za medije.

PROČITAJTE JOŠ:Crvena zvezda se oglasila: Borjan nema koronu!

– Igrači znaju šta ja mislim. Ako Asensio nije srećan, u redu. Ako Isko nije srećan, u redu. Ako Jović nije srećan, u redu. Oni će dobiti svoje minute. Ne volim one koji ne igraju i srećni su- poručio je jasno Anćeloti, aludirajući da je logično da igrači koji ne igraju nisu zadovoljni.

Luka Jović je ove sezone u dresu Reala upisao tri nastupa, ali je na terenu proveo tek 21 minut, ali sve ukazuje na to da će biti bolje nego naredne sezone.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter