Izvor: TANJUG
27.05.2022 u 14:08
0

TUŽNA VEST IZ ČELSIJA: Najbolji vezni fudbaler u Premijer ligi napušta klub

 Nekada jedan od najboljih veznih fudbalera u Premijer ligi Deni Drinkvoter saopštio je danas da napušta Čelsi.

-Moje vreme u Čelsiju se bliži kraju… Klub, navijači i ja smo razočarani rezultatom. Povrede, način na koji sam lečen, problemi na terenu, malo vremena za igru… Izgovori mogu da budu beskrajni, ali ne želim i ne mogu da promenim sve što se dogodilo. Uzeću pozitivne stvari iz proteklih pet godina- napisao je Drinkvoter na društvenim mrežama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je u Čelsi stigao 2017. godine iz Lestera sa kojim je u sezoni 2015/16. osvojio titulu u Premijer ligi.

Drinkvoter (32) je za Čelsi odigrao samo 23 utakmice, a poslednjih nekoliko godina proveo je na pozajmicama u Barnliju, Aston Vili, Kasimpaši i Redingu.

VREME JE ZA SLAVLJE I ODMOR Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da utakmica sa Partizanom na momente nije bila lepa, ali da se igrala za trofej!

Za reprezentaciju Engleske odigrao je tri utakmice.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter